laupäev, 7. august 2010

Kootegemisest on rõõm ja sellega jätkame

Sel neljapäeval kogunes Koostegemise rõõmu seltskond (Kristi, Kaie, Helena, Piret, Egerta, Kadri ja Kerli), et arutada kas ja kuidas meie toimetamisi jätkata ja millega jätkata. Küsimusele, et kas jätkata, oli vastuseks, et peame jätkama ja et meil on ju ikka nii tore.

Esimesel aastal loksus paika järgmine plaan - kord nädala kohtuda ca 2 tundi teisipäevit ja veel kord kuus ca 4 tundi laupäeviti. Esimese puhul tegeletakse pikemate asjadega, asjadega mis nõuavad järjepidevust ja teise puhul on tegu õpitubadega, kus saab aimdust erinevatest käsitöö võimalustest.

Kokkusaamisel sai räägitud milliste teemadega võiks uuel hooajal tegeleda, selle kohta on koostatud protokoll, mis varsti jõuab teie kõigini. Sai ka arutatud üldse tulevikuplaane ja siinkohal julgen öelda, et plaanid on suurepärased. Aga kas see kõik ka käiku läheb, näitab tulevik. Et meie tegemisi jaguks mitmeks- mitmeks aastaks on ettepanekud kõik teretulunud!

Nagu te kõik teate õnnestus augustikuu kirbuturg suurepäraselt, ilmataat oli meiega (nagu sel suvel ilmselt kõigiga), rahvast käis ja turu melu oli mõnus. Helena ja Kaie lubasid jätkata. Sest olgem ausad, see on parim viis enda vanadele asjadele uus ja õnnelik omanik leida. Ja kogu toimetamine on veel peale kauba keskonnasõbralik ja loodust säästev (ei pea uusi loodusresursse kasutusele võtma, et keegi saaks omale uue t-särgi või seeliku) Helena ilus uus pluus tõestas seda ilmekalt;)

Hetkel on plaan selline et oktoobris hakkame kooskäima ja esimese õpitoa teeme septembri lõpus. Jälgige siis reklaami!!

Kommentaare ei ole: