pühapäev, 15. august 2010

Eile rahvamajas

Eile oli Kuusalu rahvamaja sünnipäeva üritus rahvamaja sisehoovis. Ja nagu te teate oli üles pandud ka näitus siseruumides, kus olid siis pildid ajaloost ja teisel korrusel kollektiividest ja kollektiivide näitus, meie salhulgas, kuna kasutame oma toimetamiseks rahvamaja. Kes käisid nägid, et me oleme ikka andekad, Pireti pruutkleit, mis pani vist kõiki ahhetama. Tõeline kunstiteos. Ja muiudgi ei jäänud ka teised asjad alla - me oleme tublid olnud.

Ja samuti ma loodan, et selliseid näitusi tehakse ikka ja jälle ja need vahvad pildid jäävad ikka paariks kuuks välja! Tänud siinkohal seltsi juhatuse liikmele Melikale - väga vahva näitus!!!

Aga üks väike segadus tuleks siiski siin ja kohe ära klaarida, eriti kui kohalkäinud nüüd siia ajaveebi satuvad. Nimelt kontserdi lõpus kingiti kõikidele gruppide ja kollektiivide juhendajatele väike viljakimp ja rinnamärk. Lavale kutsutud Kerli ei ole juhendaja, nii nagu lavalt hüüti vaid kõigest üks idee algatajatest ja kel endal vaja käsitöö vallas järelaitamist.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

noh, ma ütlesin, et asja vedaja. ju siis sõnad laval sassi läksid.
kahjuks ise kontserdi lõpuni olla ei saanud. aga nüüd vaja näitus maha ka võtta.
homme olen alevis olemas, käin vast läbi.
helena