neljapäev, 3. november 2011

Kommentaar sendikotikese õpitoale

Eneli kirjutas nii:

Sendikoti (sellele kotile on loomulikult ka palju teisi vahvaid nimetusi) valmistamise õpitoas oli tore taaskohtumine juhendaja Katrin Meikariga.
Esiteks valis igaüks endale kotitooriku, mille Katrin oli meie jaoks juba ettevalmistanud/valmis õmmelnud. Saime ka häid nippe ise riidekoti õmblemiseks ja erinevate tulemuste saavutamiseks. Edasi asusime suure õhinaga riidekotti kaunistama ehk siis endale veel rohkem meelepärasemaks tegema. Veidi fantaasialendu ja kottidele ilmusid pärlid, paelad ja lilled.

See kõik oli aga alles algus :) sest siis hakkasime Katrini juhendamisel riidekotti kotiraudade külge ühendama. Kõigepealt välisriie ja siis vooder. Õmmelda võis kahte erinevat moodi - olenevalt soovitud lõpptulemusest.

Ja oligi valmis!!

Tegelikult ei käinud see õmblemine sugugi nii kiiresti ja nii lihtsalt, oli ikka parasjagu pusimist. Mõnigi usin õmbleja pidi ajale alla vanduma ja kodus alustatu lõpetama, kuid oma uut kotti lubati uhkuse ja rõõmuga ka teistele presenteerida. Jääme siis põnevusega ootama.

Oli üks igati tore ja rõõmus teisipäeva õhtu, mille tulemusena leiavad meie sõbrannad ja lähikondlased jõuluvana kingikoti seest nii mõnegi imelise sendikoti, mobiilikoti, teatrikoti,....jne.
Aitäh Katrinile.

Pildid sellest vahvast õhtust https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.253317244716601.57816.253270328054626&type=3

KÜLLI KOTIKE

Kommentaare ei ole: