esmaspäev, 31. oktoober 2011

Siidisalli õpituba, 27.november kell 11:00 Kuusalu Rahvamajas



Juhendaja Kristin:
Võimalused on järgmised:

1) Siidisall + boonusena jõuluehe 10 eur/in
2) 2 siidisalli + boonusena jõuluehe 15 eur/in

Hind sisaldab peamisi tööks minevaid materjale, õpetamist ja juhendamist 3h, õppematerjale. Minimaalselt võiks olla 5 inimest, maksimaalselt 12-15.
Värvidena ja abivahenditena kasutan Marabu tooteid, need on lihtsad kasutada kõigile, kes hiljem soovivad omal käel jätkata. Näitaksin 2 erinevat tehnikat - värvide kandmine pingutatud siidile guttaga ja ilma guttata (piirjoontega joonistamine ja värvi vaba voolamine). Lisaks soolaefektid nii enne värvi kandmist kui ka pärast värvi kandmist sallile.

Näidised: http://kristinkutti.edicypages.com/siid/galerii-1

Vaja läheks teie poolt siledat tööpinda, kile (millele siidisall spetsiaalse liimiga pingutada), liim on hiljem eemaldatav külma veega. Töö kiirendamiseks võiks igaüks kodust kaasa võtta tavalise juuksefööni ja triikraua (et triikrauda mitte ära määrida, võiks kaasa võtta ka riidetüki, läbi mille siidisalli triikida ja mille saab pärast ära visata. Kui ununeb, ei ole hullu, see värv tuleb triikraualt ilusti maha). Hea oleks, kui oleks olemas ka triikimisalus. Kui on konkreetne ideekavand, mida soovitakse teostada, siis enne tundi võiks korraks läbi mõelda, mis mustrit sallile joonistada soovitakse ja eelnevalt see paberile joonistada (see hoiab kohapealset aega kokku). Kindlasti ei ole vaja aga muretseda, kui kindlat ideed ei ole, vaba käega joonistatud mustrid tulevad alati fantaasiarohked ja huvitavad ning kordumatud. Kui kellelgi on töövahendite osas erisoove, siis palun need kindlasti varakult teada anda, et teaksime, mis materjale tuleb soetada lisaks nendele põhilistele vahenditele, mis mul olemas on. Juhul, kui osalisi on vähem, kellelegi aeg ei sobi või soovitakse individuaalset juhendamist, siis on võimalus, et õpituba toimub minu juures.

Pilte jõuluehetest


Eks kui annad mulle helena_aug@hotmail.com oma osalusest teada, ütle ka, millise variandi soovid õpitoas käsile võtta.

Kommentaare ei ole: