kolmapäev, 27. jaanuar 2010

Vildikunst

Väljas paugub pakane kõva ja iga samm, mida peale tööd kodust väljaspoole astud, satub kahtluse alla. Aga ei, võtame oma kaaskondlased kodust kaasa, istume külma autosse ja põrutame teisipäeval käsitööringi. Kohale jõudes on tuba soe ja ei lähegi kaua aega, kui uksest lükatakse sisse kotitäis villa. Sel korral oli meid kohal vähem kui tavaliselt, aga oma väärtus sellelgi. Juhendamist saime rohkem!

Ikka villaheided kihiti, kardina tükk peale, vett ja seepi - nii et seep vahutab. Valmisid taas väga uhked ja ekstraklassis villavaibakesed. See, mida me nendest edasi teeme, jääb meie otsustada. Kail on kindlasti juba plaanid tehtud :).

Hästi vahva oli see, et tüdrukud Liisa ja Johanna ja Kärt said ka väga asjalikud olla, neile oli ruumi rohkem ja tööd valmisid kiiremini kui nende emadel. Eks piltidegi pealt näha, kuidas nemad mõtlevad. Vaata http://album.ee/album/417022/50216257

Mina isiklikult jäin oma tegemisega väga rahule, nüüd on vaja vaid välja mõelda, mida sellest edasi teha, täna hommikul sai üle triigitud ja väga nähtavale kohale asetatud. Ja loomulikult Kärdi oma ka.

Kes teab, kuidas tehnika käib, see teeb kodus järgi, või siis järgmisel korral kohapeal. Kui läheb viltimiseks, hea, kui kaasas mullikile või siis tõesti need nn ribikardinad.

Koostegemisteni, tervitab Helena

1 kommentaar:

Kerli ütles ...

Uuel teispäeval annan endast kõik et tervis lubaks kohal olla.