pühapäev, 13. detsember 2009

Vana Villase Vuntsimine

Viimasel jõulueelsel laupäeval, 19. dets kell 12-15 toimub Rotermanni Loovalas Teopesa ja Craftwerk.ee ühine töötuba "Vana Villase Vuntsimine."

Oodatud on kõik, kel kodus armsaks saanud vana müts, sall või muu villane ese, mida tahaks lillede, aplikatsioonide, nööpide ja muu põnevaga üles vuntsida. Aga ka need, kes soovivad lihtsalt kõrvaltvaatajana tööprotsessi nautida ning ideid ammutada. Erinevate meistrite juhendamisel on võimalik ise kaasa lüüa ning rõõmuga ja loovalt rõivaste ümbersünnile kaasa aidata.

Töötuba on tasuta aga soovitav on ette registreeruda telefonil 52 88 746 - Kristel.

Hiliste kingiotsijate rõõmuks avanevad müügiks ka Teopesa ja Craftwerki ehte-aksessuaarikohvrid!


Ametliku teate lõpp :)
Mitteametlikult lisan, et kõik on väga oodatud!
Lisaks villasele (mida on, muide, tänapäeval suht keeruline leida) olen esitletavate näidiste seas ka kõiksugu muud materjali kasutanud (alustades laste T-särkidest ja lõpetades mehe velvetitega). Lihtsate võtetega (a la kangast lilled, vildist aplikatsioonid, nööbid-helmed jne) saab kaunistada mida iganes.

Kaunistada saab näiteks mütse või salle:


Siin aga näidiseks üks T-särgist lill ning mõned vanutatud kampsunist jubinad:

Juhendajaid on mitu, sh ka tekstiilikunstnik Monika Järg, graafik Kaija Kesa, disainer Heli Kiverik, meie Leina Neimaga. Igal ühel oma stiil, kindlasti leiab iga tulija midagi omale sobivat :)
Ootame!

Kommentaare ei ole: