kolmapäev, 9. detsember 2009

Rahulik tempo on hingele hea

Eline koostegemine oli jõulude eelse sagimise vaba. Rahulik tempo ja võib vist öelda, et meenutas tõelist padjaklubi. Aga see oli ajakohane ja taaskord hea võimalus korraks aeg maha võtta ja oma kätega midagi valmis teha.

Kaasavõetud vildipallid said omale ümber pärlirüü. Pärlirüütatud vildipallid leiavad koha kõrvas, prossina rinnal ja võtmehoidjana, rääkimata jõuluehtena tänuvuaastasel jõulukuusel.











Aga nüüd uuest nädalast. Seekord on vaja teha natuke kodutööd. Nimelt on plaanis teha inspiratsioonina http://koostegemiseroom.blogspot.com/search/label/inspiratsioon lisatud piltide sarnaseid roose. Just nimelt, neid imeilusaid roose, mis tunduvad väga ebamaised. Aga selleks, et lilled õnnestuks peab valmistama vilti ette, see ei pea olema tihe ja kõva vaid sobib suurepäraselt õrnake (lilled ju ka õrnakesed). Marianne võtab ise ka vilti kaasa aga et jaguks rohkem, siis selline koduülesanne. Ahjaa, 60 kraadiga pestud villane kampsun sobib ka suurepäraselt:)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Eile oli tõesti väga rahulik, kohal oli ju ainult viis naist ja Mannu. Jana käis ka alguses, aga meiega seekord ei jäänud. ootame kõiki järgmine kord lilli valmistama :) Kristi