laupäev, 17. oktoober 2009

Mõisakeraamika tuleb müüma 22.oktoober

10. oktoobril toimus leivateo õpituba, kust tuli ettepanek, et võiks Mõisakeraamika kutsuda meie O.T.Ti kaubapäevale savist suuri kausse ja leivavorme müüma.

Suure kausi maht on 4,5 liitrit, selle hind 300 krooni ja leivavormis saab küpsetada umbes 700 grammist leiba, vormi hinnaks 150 krooni.
Aga et kõik leivategijad ikka oma vormid ja kausid kätte saaks tuleks teha eelnevalt tellimus e-posti aadressile kerli.kostritski@mail.ee 19.oktoober kella 18.00ni

Täna on kokkulepe et Mõisakeraamika tuleb oma savist tooteid müüma 22.oktoober kell 18.30 O.T.T kaubajagamise kohas (Kuusalu katlamaja juures). Ja nad võtavad muud tooted ka kaasa.

vaata http://www.keraamika.ee/

7 kommentaari:

Egerta ütles ...

Mul tekkis idee vb pigem küsimus, seoses selle kohaga kus oti kaupa müüakse.. et miks just see koht seal tehase hoovis, suure korstna juures? Nimelt häiris mind, et seal oli nii pime.
Kas see oli parim mida vald pakkuda sai, lubas?
Minule torkas pähe pigem see mõte, et miks ei võiks kasutada kiriku juures asuvat platsi?
1.) oleks seal valge, valgem :)
2.) oleks see selline koht kuhu võiks sattuda kui uusi inimesi, ostjaid - selliselt laienes ostjate ring ning usun, et kaupmeestel oleks selle üle vaid hea meel.
Parandage, selgitage kui ma eksin aga tekkis selline mõte lihtsalt ning tahtsin seda teiega jagada :)

Anonüümne ütles ...

Minu meelest on see kiriku esine parkla maanteeametiga seotud. kuna liiklussõlm, bussid sõidavad sealt läbi jne jne, siis on vaja kas maanteeametiga või politseiga iga kord kokkulepped sõlmida. Ma sain ka aru, et see katlamaja koht on kõige valgem, mis sügisel ja õhtusel ajal pakkuda oli. Helena

Egerta ütles ...

ok, ma kartsingi, et seal mingi konks on.
Selge siis.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult oli asi hoopis selles, et peavarju oli vaja - talved on meil ju koledad. Ja katlamaja on ainus koht Kuusalu alevikus, kuhu mitu tootjat oma kaubaga varju alla ja valguse kätte mahuvad.

Koledamad ilmad on veel tulekul ning nende saabudes saate aru, miks me katlamajja kolisime :)

Vallal on asjaga ainult nii palju pistmist, et nad meie ettevõtmist moraalselt toetavad ning katlamaja on vallaettevõte.

Aive

PIIA ütles ...

Kas Rahvamajaga / Almakeskusega ei saaks kokkuleppele, et nad lubavad oma eesruumi kasutada OTT jagamise ajaks?
Seisab veel tühjana endine pangakontor Perepoe juures. Kes selle ruumi peremees on?
Nõus, et katust on vaja:)

Anonüümne ütles ...

Kui kusagile siseruumi minna, siis on vaja ka kedagi, kes pärast ruumi/ruumid ära koristaks. Talvine lumelöga on ju õudne. Kes meist koristajat mängida - igal neljapäeval ja tasuta?

Aive

Anonüümne ütles ...

Vabandust, üks sõna jäi lausest välja: Kes meist koristajat mängida tahaks - igal neljapäeval ja tasuta?

Aive