laupäev, 9. jaanuar 2010

Uus teisipäevak tulekul

Eelmisel korral, mis oli teatavasti eelmine aasta, oli jutuks, et mõtleks teema, millega siis teisipäevakutel edasi minna. Tunnistan ausalt - olen mõelnud ja isegi palju mõelnud aga originaalset ma midagi välja mõelnud ei ole. Aga, päris tühja ma ka pole mõelnud!

Mis on äärmiselt naiselik, täiesti naiste teema ja mida saab kasutada nii, et teistel (vaatajatel) tekib kadedus ja nad tahaks omale ka? Ja millega saaks koostegemiserõõmustaja hakkama?

Õige vastus on - kott, igasugune isetehtud kott. Poekott, teatrikott, käekott, läpakakott, prillitoos-kott..... mille peal siis ...midaiganes.... See on see koht, kus tuleb meile appi meie suurepärane juhendaja Mannu. Ja appi tuleb ta veel mitmel erineval moel aga eriti kui vaja kott teha selliseks, kus teised kadedusest roheliseks lähevad - taaskord midaiganes me sinna kotikese peale ei tahaks panna - Mannu aitab:) Laske fantaasial lennata!

Seega kohtume 12.januar kell 19.00 Kuusalu rm puhketoas glögi, tee, kohvi ja koogikestega - nii kuis kellelgil soovi on, võtke kaasa. Ja muidugi suurepärased mõtted tulevikuks.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei saagi täpselt aru, kas esimene kord sellel aastal oleme lihtsalt koos ja heietame mõtteid, et mida ette võtta või on kindlad plaanid midagi valmis teha, et mida kaasa võtta peale koogi või midagi suupärase?!? Kristi

Helena ütles ...

jah, kas kui kotte teeme, on materjalid õhtu hinna sees..... küpsistest küll loobuks ;)
helena

Anonüümne ütles ...

heia, loodetavasti siin ikka lugemas käiakse. igatahes, on meil homme siis selline eelmiste otsade kokku tõmbamine ja uute alustamine. kottidega siis alustame järgmine kord. Kerli, ei ole sa üksi midagi, see, et ideid ei ole mujalt tulnud, ei tähenda, et neid ei ole. Lihtsalt, meie oleme kohutavalt mugavad, sest sul tuleb ideid nagu oavarrest. Homme siis lemmiknäputöö kaasa, kookidega ärge üle pingutage. Paneme uue aasta paika. Helena