neljapäev, 21. jaanuar 2010

Lumelinna ehitama!!!

Kuusalu küla ja Kuusalu spordikeskus kutsuvad Kuusalu valla lapsi ja täiskasvanuid ehitama Kuusalu spordikeskuse juurde lumelinna.30. jaanuaril kell 12.00 anname stardi ehituseks.

Kõigil osaleda soovijatel palume end registreerida 24. jaanuariks spordikeskuse administraatori juures (telefon 6024386) Kirja panna võistkonna nimi ja liikmete arv.

31. jaanuaril kell 13.00 lumepidu: muusika, tants ja Lumejänes.Töid hindavad asjatundjad, parimatele autasud.Saanisõit, spordikeskuse kohvik avatud.Parimale külavõistkonnale eriauhind!
See oli nüüd ametlik osa, mis pärineb kooli kodulehelt.

Nii, nüüd on selline lugu, et oleks vaja kokku panna punt inimesi, kes soovivad 30. jaanuaril Kuusalu Spordikeskuse juurde lumelinna ehitama minna.
Sest nii, et meie, noored, aktiivsed, tegutsemishimulised, koostegemisrõõmulised jne jne, peame olema esindatud nii vahval üritusel. Et siis peaksime regama oma võistkonna 24. jaanuariks. Nime võtaksime äkki siis siit http://koostegemiseroom.blogspot.com/ Kuna koostegemiserõõm hõlmab meid erinevates valdkondades nagunii.
Lisaks on vaja kirja panna ka osalejate arv. Ja kui me saame lumelinnas ehitusel osaleda, on ju vääääääääääääga lahe järgmisel päeval minna LUMEPEOLE, muusika, tans, ja Lumejänes.

Aga siis kiirelt teada andma...mina võin registreerida meid, aga kedagi kunstilisema hingega tegelast on vaja, kes ehitusobjekti välja mõtleks.
Pead tööle, suud naerule. Helena

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Meil just laupäeval kahjuks plaanid, lähme Henri lasteaiarühmaga Paunapõllu ratsatallu perepäevale, aga pühapäeval tuleme kindlasti. Kristi