kolmapäev, 16. detsember 2009

Aksessuaarid moodi!

Kas olete märganud kui külmaks on läinud ja kui tarvilikud riideesemed on kõikvõimalikud soojad sallid. Ja et sall hästi kaelas püsiks, sobib sinna suurepäraselt üks ilus vilditud lilleke prossina. Raske on hetke temperatuuri juures ette kujutada metallist prossi või rinna nõela - no ei lähe, ikka tuleb panna vilditud lill rinda.

Vaatamata käredale ilmale olid tublimad kohal. Eilne teisipäevak oli taaskord rahulik aga väga tulemuslik. Valmisid väga väärtuslikud aksessuaarid.

Kuna unustasin foroaparaadi koju siis tegin oma lilledest pildi ja panen selle illustratsiooniks. Kellel oma lilled pildi peale jäädvustatud, saatke mulle, riputan üles;)
Aga siis veel kuu lõpust ja uue kuu algusest. Nimelt otsustasime, et läheme natukeseks ajaks jõulupuhkusele ja et mitte kiirelt tempot uuel aastal üles võtta kohtume glögi, piparkookide ja hea ja paremaga 12. jaanuar 2010.aastal. Seniks tegusat aastalõppu!
Ahjaa, veel midagi, kui peale kingituste väljamõtlemise vaimu jagub, siis mõelge tuleviku peale ka, et millega siis uuel aastal toimetama hakata, et meil vahva oleks.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

NJAH, NII ILUSAID MA EI OLEKSKI OSANUD TEHA KA.
PUHKUS KORRA ON KA HEA MÕTE.
KOHTUME JAANUARIS.
HELENA

Anonüümne ütles ...

Väga ilusad lilled... tubli Kerli... väikese pausi mõte ka minu poolt teretulnud... ehk on uuel aastal uus hoog ilusaid asju teha... seniks rahulikke jõule kõigile ja toredat aastavahetust ! Jana