pühapäev, 6. detsember 2009

OTTist saab tellida kuni esmaspäeval kella 18.00ni

Tuletan meile kõigile meelde, et esmaspäeval kella 18.00ni saab teha e-posti teel tellimust OTTist. OTTist on võimalik muretseda jõululauale head ja paremat, alustades leivategijate Aive ja Kai kodusküpsetatud leivast. Mõlemad suurepärased leivategijad. Rääkimata kartulitest, porganditest ja peetidest, mis kasvatatud meie oma koduvallas Inna Malmi ja Ott Lõokese poolt. Nüüd ju ka võimalus taas osta hapukapsast, sedagi Inna kapsatünnidest – milline jõululaud saab läbi ilma hapukapsata? Ja ega siis ilma piimatootedeta läbi saa - Aili ja Antsu lehmad on lahkesti meie teenistuses.
Tervise huvides on mõistlik iga päev süüa astelpajumarju ja see suurepärane võimalus on OTTis täiesti olemas, kui osta mahedalt toodetud marju ja mahla. Puhas tervis!

Ja turulehelt http://kuusaluott.weebly.com/turg.html otse tootjaga ühendust võttes saab endale muretseda küüslauku, hoidiseid, piparkoogitainast. Mis võiks olla suurepärasem võimalus, kui kodukohast muretsetud toidukaup? Ja tegelikult tunnistagem, sellega aitame kaasa sellele, et Kuusalu ei muutuks lihtsalt kohaks, kus linnas tööl käiv inimene magamas käib.

Loomulikult jäi palju pakkumisi siit postitusest välja aga täpsema info saate OTTi kodulehelt http://kuusaluott.weebly.com/index.html

Siin kohal julgen veel meelde tuletada, et Kuusalus on Otse Tootjalt Tarbijale ehk siis meile kõigile tuttav OTT vabariigis ainulaadne projekt. OTT on vabatahtlike poolt loodud Prantsusmaa samalaadse projekti – kaubajagamise järgi, mis seal on suurepäraselt toimunud juba 9 aastat.
Nagu me kõik teame, pole meie riigis kuigi aktiivselt kaasatud inimesi vabatahtlikeks, põhjuseid on erinevaid (loe täpsemalt nt http://www.bioneer.ee/bioneer/kohalik/aid-6481/Eestis-on-vabatahtlike-potentsiaal-rakendamata) ja nende lahti kirjutame pole hetke eesmärk. Aga see, mis sellest eelpoolnimetatud artiklist mulle kõlama jäi oli lause „Suurem sotsiaalne sidusus tagab parema elu ja ettevõtluskeskkonna. Lisaks aitab vabatahtlikuna tegutsemine kaasa heaks kodanikuks kasvamisele ja on rohuks ühiskonnast võõrandumise vastu. Inimese tasandil aitab see kaasa eneseteostusele. Vabatahtlikud on reeglina aktiivsemad, õnnelikumad ja eluga rohkem rahul“. Seega minu poolne üleskutse, kui keegi soovib natuke aidata OTTi, tellimuste kokkulugemisega esmaspäeva õhtuti, siis andke julgelt endast teada e-posti aadressil aivesarjas@hot.ee.

1 kommentaar:

piretly ütles ...

Kas seda tellimuste kokkulugemist saaks mitme inimese vahel jagada?
Ma aitaksin ka meelsasti, küll aga ei ole kindel, et igal esmaspäeval selleks aega leian. Pere vajab ka tähelepanu ja pühendumist.
Vabatahtlik tegevus on ju oluline osa ka meie kooskäimiste juures ja arvan, et see aitab saada paremaks inimeseks!