teisipäev, 16. november 2010

Kirbuturud 2011 aastal

Kirbuturud on meil siin Kuusalus väga populaarsed. Minul ja Kaie-Liinal hea meel.
Aga kuna pea iga päev küsitakse, mil järgmine ja mismoodi ja kas juba registreeruda saab, siis panime 2011 aasta esimese veerandi plaani paika.

Jaanuari jätame teile kõigile euroga harjumise kuuks ja muidugi ka detsembrist taastumise kuuks.
Esimene kirbuturg 2011 toimub 12. veebruaril Kuusalu Rahvamajas.
Teine kirbuturg 2011 toimub 26. märtsil Kuusalus Rahvamajas.
Kolmanda kirbuturu püüame Kuusalu Külade ühinguga läbirääkida ja teha 1. mail Mailaadaga seoses. Eelmisel aastal pakuti meile seda võimalust, aga ei julenud vastu võtta. Kui sel aastal huvilisi selleks päevaks, võtame teemaks.
Neljandad ja viiendad veel paika panemata, aga tõenäoliselt soovime jällegi end Pastoraadi ees sisse seada.

Iga korraga tekib kirbuturgudele aina rohkem ja rohkem huvilisi. Meil on müüjaid, kes on osalenud kõigil viiel kirbuturul. Meil on müüjaid, kes ei ole veel müüjana üles astunud, aga kes on juba kirjas järgmisel turul, tulgu mil tuleb.

Me ei hakka juba reklaamima, et registreeruge, aga registreerumise list on avatud. Ja kahjuks on nii, et kõik ühele turule ei mahu.

Need, kes viimasel korral, 23. oktoobril, turul käisid, nägid ka, palju müüjaid majja mahub. Ega üle 30-e ritta ei sea. St seaks, kui võtaksime ka maja teise korruse. Aga kas teie seas on müüjaid, kes teisel korrusel müüa sooviks? Pelgame, et galeriis ja natuke selline eraldi paigutamine viib turu melust kõrvale.

Ideed müüjate ja ostjate poolt teretulnud.

Helena, helena_aug@hotmail.com
Kaie-Liina, kaieliina@hot.ee

Kommentaare ei ole: