kolmapäev, 17. märts 2010

Tere kõigile!

Taaskord saame välja reklaamida oma koduvallas toimuva KIRBUTURU aja ja koha.Sel korral toimub kirbuturg jälle uues ja põnevas kohas, Kolgaküla Rahvamajas, 17 aprillil.

Aitäh Kaisale, sealsele A ja O-le, kes meile sobiva hinnaga ruumid välja annab ja ise kiluvõileibadega kirbuturu külastajaid rõõmustada kavatseb.

Aga asja juurde.Nibin-nabin kuu ajaga kavatseme asja ära organiseerida. Seega tuleb müügihuvilistel mõtted ja ideed selgeks mõelda, ning soovi korral registreeruda müüjaks hiljemalt 5. aprilliks. KES EES, SEE MÜÜGIPLATSIL. Pisike kogemus näitab, et hilisemad soovijad ei pruugi müüjana löögile pääseda. Osavõtutasu müüjale ikka 50 krooni.

Tuletame meelde, et turul kaubeldakse enda kodust kaasa toodud ülejäänud või väikseks jäänud esemetega. Lettidel on ehteid, raamatuid, plaate, riideid, jalanõusid, sporditarbeid, mänguasju, nipsasju, nõusid ja miks mitte ka mööblit! Turg on täis üllatusi!
Turul ei kaubelda ärilistel eesmärkidel varutud esemetega!

Kuna me ei korralda üritus omakasu eesmärgil, siis anname teada, et juhul kui korraldamiskulud jäävad väiksemaks kui osalemistasude kogusumma, siis oleme otsustanud ülejäägi annetada heategevuse korras abivajajatele. Seega annate turul müüjana osaledes ka oma panuse heategevuseks.

Eelmisel kirbuturul (novembris 2009 Kolga mõisa küünis) osales palju müüjaid ja üüritasu Kolga mõisa küünis oli väiksem, kui soojades siseruumides. Ning meie korralduskuludest jäi üle 607 krooni. Selle raha eest said valla sotsiaaltöötaja abiga mõni laps aastalõpurõõmu juurde.

Müüjaks registreerujatele tuleb infot lähitulevikus juurde, ka ostuhuvilistele saadame aprillis täpsemat infot.Kui teist keegi nüüd mõtleb, mul on tõesti ühed rulluisud kapis, mis oma lastele väikesed või lihtsalt uuema mudeli vastu vaja välja vahetada, siis MÜÜMA KIRBUTURULE!

Käesolevat infot on lausa palutud oma tuttavatele edasi saata!

Ühel ürituse korraldajates, Kaie-Liinal, on osad asjad juba pakitud :)

Kui on veel küsimus, võta ühendust!
Helena, helena_aug@hotmail.com, 5298923
Kaie-Liina, kaieliina@hot.ee, 5052260

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

oo, tänud, Kerli. Ma ei olnud jõudnud seda veel paludagi. Nüüd vaja rääkida sellest taaskasutamisest. Olen nats juba rääkinud ja osalejaid-huvilisi oleks küll. Helena

Kerli ütles ...

Minul on ka äraütlemata hea meel, et meil on Kolgaküla rahvamaja ja Kaisa seal ees otsas. Kolgaküla rahvamaja on sõna ostseses mõttes rahva maja. Kuusalu vallal on vedanud!!