neljapäev, 25. märts 2010

Teisipäevakul - Laululapsele auhind

Teisipäevane toimetamine oli rahulik aga edukas, sest need kes kohal käisid said selgeks tuniis heegeldamise. Keeruline see ei ole aga aga võtab küll. Põhimõtteliselt saab eelpool nimetatud tehnikas valmistada asju mis nõuavad tugevat kudet nt vööd, prillitoosid.

Uuel teisipäeval tuleb käsile võtta üks vabatahtlik töö!! Helena idee, et Kuusalu valla laululapsele Koostegemise rõõmu poolt väike meene meisterdada on suurepärane mõte. Meie, kui tublid kohaliku eluga kursis olevad inimesed ja kohalikus elus hetkel veel sosistavalt häälel kaasa rääkijad peame ju kohal olema.
Kaiga arutades tuli suurepärane mõte - kel on kodus juhiseid, kuidas laste mänguasju heegeldada võtke kaasa. Minul meenus, et ajakirja Käsitöö 2009 aasta kevade numbris on vahvate märtsijäneste juhendid olemas, Kai leidis ühest käsitöö õpikust karu heegeldamise juhise.
Seega kutsun teid üles kaasa lööma meie oma projektis - heegeldatud meene Laululapsele! Kaasa tuleks siis võtta materjalid, millest saab heegeldada lemmikloom laululapsele - heegelnõel, täitematerjal, lõng....

Kes meie ajaveebi jälginud teab, et Leina ja Marianne kodukal on projekt Raamist väljas ja veebruari-märtsi teema on Valge Varjundid. Hea meel on et meie teisipäevakutes osalenutest on leidnud inspiratsiooni ja väga jõuliselt meie kanti esindamas.

4 kommentaari:

kai ütles ...

mulle meenus, et siin lehel on ka mustreid eesti keeles, hetkel on siin ka lihavõtteteemat käsitletud:
http://dropsdesignmustrid.wordpress.com/ekstra/

Anonüümne ütles ...

hei, just täna Kristiga ka arutasime, et mille alusel siis ikkagi see kink lauluapsele anda. Ise ma kontserdile minna ei saa, aga oma poolse panusega võiksime osaleda küll. Mina võin näiteks ka mõnest pallist kaelakee teha jne jne. Kristi pakkus välja teha mobiilikott. Aga saame jah teisipäeal kokku ja teeme midagi laululapse hääks.

Kerli ütles ...

Teeme mõlemat! Ja siis otsustame mis kellel sobib.
Seega võtke kõik sobivad asjad kaasa ja asume kos projekti kallale:)

Anonüümne ütles ...

Sellisel juhul peaks ilmselt olema teada mitmes kategoorias võisteldakse ja palju neid võitjaid õieti on. Küllap seal on neid, kes jänese või karu üle rõõmustavad ja neid , kellele kaelakee parem oleks.
Samas võib teha näiteks nii, et me teeme mingi korvitäie erinevaid vidinaid ja igaüks saab valida, mida tahab...

Külli