reede, 26. märts 2010

Aktsioon NO75

Kuigi see uudis pole kuidagi seotud kohaliku eluga, millest me siin tavaliselt räägime panen selle info ikka ülesse. Tuli info e-postiga, kuna olen viimasel ajal liigagi sageli NO 99 teatris käinud. Aga väike raputus meie kallis Eestis pole paha ja noh, näitlejad on ju head ja teater on etendustega Nafta ja GEP tõestanud oma muret meie ühiskonnas toimuva üle.

Teater NO99 läheb poliitikasse

7. mail kell 19.00 toimub Saku Suurhallis Ühtne Eesti suurkogu. See on ainulaadne vaatemäng 6500le inimesele.
NB! Ainult üks kord! Rohkem informatsiooni suurkogu ja Ühtne Eesti kohta http://www.eestieest.ee/

7. mail Saku Suurhallis vaatajani Ühtne Eesti suurkogu. See on kogu Euroopa kontekstis enneolematu spektaakel: vaatemäng tuhandetele inimestele. Kõigil avaneb võimalus tunda seda, mida tunnevad Keskerakonna valimispeol, natside Nürnbergi apellil, Reformierakonna tagatoas, IRLi suurkogul või sotside siseheitlustes osalevad inimesed. See on poliitiline kätš feat suurejooneline show.
Ühtne Eestit on ette valmistatud kaks ja pool aastat. Selle aja jooksul on põhjalikult kaardistatud Eesti senine erakondlik maastik ning analüüsitud põhjuseid, miks rahvas on võõrandunud poliitikast. Ühtne Eesti on alguse saanud mitte ainult soovist, vaid ka ilmselgest vajadusest ületada senised erakondlikud vead ning tuua rahvas lähemalt otsustamisprotsessile.
Rahvas peab taas saama võimu!

Ühtne Eesti suurkogu piletid on müügil Piletimaailma ja Piletilevi müügipunktides. Piletite hind kuni 11. aprillini 225 ja 170 krooni, seejärel 275 ja 220 krooni.
Täpsem informatsioon Jaanus Kukk 53 044 130

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Piletid välja juba müüdud.