neljapäev, 4. veebruar 2010

Raamist väljas

Craftwerk.ee-s toimub üks tore kottide valmistamise maraton või siis pigem mitmevõistlus Raamist väljas. Teemasid kokku tuleb 8. Teemad kestavad 2 kuud ja siis vahetuvad, sügisel oli teemaks Sügissonaat (vaata galeriid http://craftwerk.ee/raamist-valjas/sugissonaat), veebruari algul lõppes teema Femme Fatale (vaata galeriid http://craftwerk.ee/raamist-valjas/2-galerii-femme-fatale) .

Veebruaris tuli kolmas teema - VALGE VARJUNDID (http://craftwerk.ee/blog/uus-teema), tähtajaks 5. aprill. Seega mõtlemise ja toimetamise aega küll ja enam.

Mõned nõuded osalemiseks:

  • Osa võtta võivad kõik soovijad ning kõikide tööd riputame üles virtuaalsesse galeriisse!!! Kohustust osaleda iga teemaga pole, oluline on siiski mängurõõm ning võimalus ühiseks tegevuseks.
  • Valmis kotist palume teha 3 - 4 fotot (üldvaade, vaade küljelt ja detail) ning saata need jpg, formaadis E-mailile: leinaneima [!at] yahoo.com - pildi suurus mitte väiksem kui (480 pikslit X 640 pikslit) ja mitte suurem kui 400 KB. Märgusõnaks konkreetne teema ning palume lisada ka autori nime, mida soovite tööde all näha.
  • Tööde esitamise lõpptähtaeg on teemale järgneva kuu viies kuupäev!
  • Palume siiski pildid teele saata niipea, kui tööd on valmis. Alates 15. kuupäevast täiendame jooksvalt „värske saagiga“ ürituse virtuaalset galeriid.

Ja eriti tore see, et lõpus - kui 8 teemat on ära olnud, tuleb kottidest näitus (see siis Tallinn 2011 raames).


Kommentaare ei ole: