esmaspäev, 23. november 2009

Homme - vildipallid

TÄHTIS INFO: Juhendaja Marianne on natuke tõbine aga ta ühineb meiega kindlasti. Lastega tulijad arvestage siis sellega (kas julgete lapsed kaasa võtta või mitte).


Niisiis, sel teisipäeval ehk siis homme on plaanis neid toredaid ja kauaoodatud vildipallikesi tegema hakata, millega seoses küpses mõte ( kindlasti mitte ainult minul ), et võtaks siis ühtlasi ette ka seepide viltimise. Iseasi kas nüüd kohe homme mõlemat, kuigi loogika ütleb, et põhimõtteliselt on pallikeste ja seepide puhul tegevuskava sama. Seega siis, tõstatasin sellise teema ja usun, et keegi ei pahanda kui ma homme ka ühe seebi kaasa võtan. Ma ususn, et see viltimine haarab meid vähemalt kaheks nädalaks, kuna homme saab näha, milliseid pallide toorikuid on rahval varutud ( võimalusi on palju, mille peale võib-olla kohe ise ei tulekski ), saab juba täiendatud "varustusega" nädala pärast uuesti proovida.

Et nüüd jutt väga pikaks ja lohisevaks ei muutuks - ettepanek järgmine: kellel palli toorikuid pole, see võib kaasa võtta ka seebi! Või mida teie arvate ? :)
Jana

Segastel asjaoludel on kaduma läinud kokkuvõte eelmise nädala teisipäevakust. Lühidalt siis, heegeldasime lilli, palle ja lumehelbeid.
Tänud eelmise nädala juhendajatele Merjale, Janale ja Annale.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

eh, kuhu siis see jutt kadus.....
tõbe ei karda. Helena

Anonüümne ütles ...

Ühineksin seekord jälle meisterdajate seltskonnaga. Ma saan aru, et villa varub juhendaja, aga millistest toorikutest jutt käib? Seepi pakub ilmselt ka kohalik kaubandusvõrk, aga mingeid spetsiifilisi toorikuid mul ilmselt Kuusalust hankida ei õnnestu...

Tervitades,
Külli