kolmapäev, 11. november 2009

10.novembri lilled ja uus teisipäev

Seekord oli meil siis laual palju erinevaid kangaid, pärleid. Pärlid on ikka imelised, kas pole? Ja siis, peale lõikamist, kanga kõrvetamist, omavahel kangaketaste kokku õmblemist ja pärlitega kaunistamist olidki meil valmis ilusad lilled, mille peale kodus ilmselt poleks tulnud. Aga kuna meil on nii andekas ja loominguline juhendaja Mannu siis, noh, ei imesta, et ka õpilased ilusaid asju teevad.
Peale kangaketastest lille valmistamist jäi meil aega üle ja võtsime ette veel uusi huvitavaid tehnikaid, mille kirjeldamine minu jaoks on äärmiselt keeruline - algajte värk. Aga lühidalt - üks ilus lilleke jo-jo tehnikas ja üks Mannu poolt kohapeal välja mõeldud kangast pärlike - kuulike. See viimane oli keerline ja vajab kodutööd.

Uuest teisipäevast
Marianne meiega toimetada koos ei saa, kuna üks USA parim käsitöö ajakiri ootab õpetust 1. detsembriks. Hoiame pöialt ja loodame kohtuda ülejärgmisel nädalal vildipallide tegemisel.
Aga nüüd siis uuest teispäevast, mul selline ettepanek - kordamine pidi olema tarkuse ema. Võtaks ehk läbi meie esimese tunni iiri pitsi lille, lainelise lille ja 3.nov nupu heegeldamise ja ilmselt jääb meil aega veel üle, siis ehk Jana õpetab meile heegeldatud kuulikese tegemist.

Mulle isiklikult tundub, et nöörtikkimine ei ole kõige lihtsam ja me peaks selleks kohe rohkem aega võtma ja pisteid harjutama hakkama. Uuel aastal...

Ahjaa, võtke siis heegeldatud roosid-lilled kaasa, et oleks silma all kuidas teha!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olen poolt, et võtame varasemalt õpitu läbi :) seega lähen heegelnõela ostma ja kellegi õmbleja juurde ridaribasid küsima. Helena
ps. Kerli, vaata siis, kuidas neid pilte üles riputada.

Anonüümne ütles ...

Panin alla pildid ülesse, kui postitust tegin ja Piia vaatab üle ja kohendab tiba lähi ajal.
Kerli