neljapäev, 21. oktoober 2010

Teisipäev, 19. oktoober ja FOTOKOHTUMINE

Jõudsin ka mina teisipäevakule. Egerta ilustasti valmis, Jaanus atribuutika kaasas. Inimesi vähe, aga selle eest huvilised. Kodutöid ka vähe, kahjuks. Ise ma kahjuks tubli ei olnud.
Aga noh, hindeid ju ei panda.... ja elutempo on kiire.

Tean, et esimese fotokohtumise tagasiside osalejate poolt oli positiivne ja ka Egerta ise oli väga rahule jäänud. Aga ju siis 19. oktoobril kuu oli vales asendis...

Egerta kommenteeris pilte, mis kodutööna tehtud. Tublid Maire ja Jaanus. Lisaks näitas ta ka enda tehtud pilte ja rääkis, mida pildi juures vaatas ja mis on hästi ja mis on halvasti. Ses suhtes väga mõnus, et sellises vabas vormis saad kuulata ja küsimusi esitada pildile paigutuse, valguse, ISO jm kohta.



Egerta rääkis mõnest mõistest ja seda, mis terava pildi saamise juures oluline



Näppisime natuke oma fotoaparaate ka.Ise sain teada, et säri aega ma määrata ei saa, seega mõni asi jääb katsetamata. Kas just järgmisel päeval paremate piltide pildistaja olin, aga vaatenurki ja mõtlemisainet sai küll.

Tõenäoliselt Egerta edastab siia ka järgmise korra koduülesande.
Ps. 26. oktoober teisipäevakut ei toimu, järgmine fotokohtumine on 2. novembril . Ja peale seda on üks väike laupäevak, teeme koos nt Kuusalus pilte ja teeme väikese näituse.

Tulge järgmine kord koos kodutöödega kohale. Ka see, kes esimest korda tuleb, on teretulnud. Sest üksteiselt õpime ja teineteist täiendades saame parema fotosilma :)

Tervitab Helena

1 kommentaar:

Egerta ütles ...

Tervitused,
Suured tänud armsale Helenale!
Kolmandas tunnis vaataks siis jällegi Teie tehtud pilte (tuletan siinkohal meelde, et ise pildistades õpib kõige paremini) ning seejärel räägin natukene seda juttu mis minule EestiFoto edasijõudnute kursusel räägiti. Vähemalt nii palju kui mul meeles on :)

Nagu Helena kirjutas, oodatud on kõik, need kes eelnevatel kordadel käinud aga kindlasti ka need kes alles esimest korda tulevad.

Lisaks on jah pisikene mõte teha 4 tund nö worshopina kusagil väljas, ühel nädalavahetuse päeva hommikupoolikul. Seda arutaks siis samuti 3. tunnis.


Kodutöö vol2.
1.) VASTANDID (ilus - kole, suur - väike, valge - pime, jne) ehk siis kaks pilti. Objektid, subjektid vabal valikul.
2.) Kaks ühesugust pilti, üks värviline, teine mustvalge AGA mustvalge peab mõjuma paremini!

Kohtume 2.novembril kell 19.00

Tervitades,
Egerta