reede, 28. mai 2010

Uudiseid Leinalt ja Mariannelt

Meil on rõõm teatada, et esmaspäeval, 7. juuni kell 17.30 – 19.30 toimub Hobipunkti kontoris, aadressil Kadaka tee 44 polümeersavi õppetuba:

Ruumilised FIMO-mustrid ehk MICA SHIFT 1

Kursus on mõeldud kõigile, kes seda maagilist tehnikat tundma tahavad õppida – alustame algusest ning teeme esimesed sammud Mica Shift (Chatoyant) tehnika tundmaõppimiseks.

Kursus on jõukohane ka neile, kes polümeersaviga pikemat sinasõprust pidanud pole.

Õppetoa hind on 190 EEK. Hind sisaldab tehnika õppimiseks vajalikus koguses polümeersavi ja vahendite kasutamist ning kirjalikku õppematerjali.

Põhjalikuma info leiab meie PÄEVIKUST ning töötuppa registreerida saab Hobipunkti kodulehel.

***

Kes veel märganud pole - meie koduleheküljel on nüüd taaskasutamise teemalehekülg TARBETUST TARVILIKUKS*, mis koondab samm-sammult endasse erinevaid põhjalikke ja praktilisi tööjuhendeid ning nutikaid ideid loovaks taaskasutuseks.

Lehekülje leiab aadressilt: http://craftwerk.ee/tarbetusttarvilikuks

***

Samuti kustume kõiki liituma kotitegemise ühisüritusega RAAMIST VÄLJAS – kes ise kaasa lüüa ei soovi, võib imetleda osalejate poolt loodud ainulaadseid meistriteoseid ürituse galeriides. Aastal 2011 sünnib valminud töödest ka kureeritud näitus.

http://craftwerk.ee/raamist-valjas


Mõnusat ja loomingulist suveootust soovides,

Leina Neima ja Marianne S
Craftwerk.ee

*Projekti „Tarbetust tarvilikuks – nutikalt ja loovalt“ toetab Vabaühenduste fond. Vabaühenduste fond on rahastatud Islandi, Liechtensteini ja Norra poolt EMP finantsmehhanismi ning Norra finantsmehhanismi vahendusel. Toetust koordineerib Avatud Eesti Fond.

1 kommentaar:

X by Leina Neima ütles ...

:=) Tänud, küll te olete tublid viitama!