kolmapäev, 7. aprill 2010

Ideede rohkus üllatab!

Eile oli uskumatult ideede rohke käsitöö toimetamine. Nimelt nagu te kõik teate tuleb 17. aprill Kuusalu valla kirbuturg suurepärases kohas nagu Kolgaküla rahvamaja. Helenalt saime teada, et müüjaid on uskumatult palju - seega tuleb kindlasti kohale minna ja sellest toredast päevast osa võtta. Ehk saate lastele kevade riideid või siis lihtsalt õueriideid, kes teab. Nii et rääkige kõigile!!

Ideede kohta koostab Helena väikese protokolli, selle paneme siia üles, et kõik teaks, mis mõtted meil on ja mis meil plaanis kirbukal veel teha. Aga tõeotab tulla tore!
Aga väike vihje uuele teispäevale on - me valmistame näidiseid, mida kirbuturu õpitoas juhendama hakkame.

Teisipäevaku protokoll Taaskasutusest 17. aprillil.
* teeme lillekesi, selleks vaja sünteetilist riiet, küünalt või välgumihkleid, niit, nõel, pärlid, prossitagused, klambrialused
* teha ette toorikuid. tekstadest kotid, prillitoosid jne, et siis kohapeal jällegi teistest asjadest lillekesi ja pärleid peale sättida.
* kui saame kampsikuid, teeksime neid väga peeneid kindakesi, kraesid
* korra käis läbi T-särgi temaatika. mina võin kodust võtta kaasa pluusimarkereid, kahjuks tulevad küll pesus maha, aga siiski variant....
OLEKS VAJA muretseda kunstmaterjalist riiet(selline mis sulab aga ei põle), need klambrivärgid, prossivärgid, välgukad, toorikuid teha ja üldse ajusid korra veel ragistada. nt saab ju ka kulunud kummikutele uued pildid millegagi peale joonistada. Otsida erinevaid näidiseid, kuidas taaskasutatud on materjale, nt Mannu ja Leina tehtud ja inimestele ideid koju kaasa jagada (teha väike kogumik).

Seega siit üleskutse: kui Sul on kodus vanad teksariidest esemed - too meile, kui Sul on kunstmaterjalist vanad, kasutatud, tarbetud riided - too meile; kui Sul on kodus pesumasinas väikseks pestud villaseid esemeid - too meile. Teisipäeval võtame kõik vastu Kuusalu rm puhketoas alates kella 19.00st.

1 kommentaar:

Kerli ütles ...

Suured tänud Küllile, kes pööras tähelepanu ühele veale, mis meil siin oli.
Sitsiriie on puuvillane, see ei sula, kui põletada vaid põleb, vaja on meil ikka kunstmaterjalist kangast ehk selline, mis sulab kui tuld saab.